דב בלום-יזדי

תחומי לימוד
מוסמך המחלקה בתוכנית לקרימינולוגיה קלינית

נשוי ואב לשני ילדים. בעל תואר שני (M.A) בקרימינולוגיה קלינית מאוניברסיטת בר-אילן; בוגר התוכנית להכשרת מטפלים בדרמה במכללת בית ברל; בוגר תוכנית תלת שנתית לפסיכותרפיה: "גוף, נפש, רוח", של אונ' חיפה ומרכז שילוב. דוקטורנט לפסיכואנליזה ופרשנות באוניברסיטת בר-אילן.

דרמה תרפיסט וקרימינולוג קליני.

עובד במשרד החינוך כמטפל בקבוצות נוער.

מלמד בתוכנית להכשרת מטפלים באומנויות באונ' חיפה ובמכללה האקדמית לחברה ואמנויות.

בעל קליניקה פרטית.

מטפל החל משנת 1999 במסגרות פרטניות וקבוצתיות, בילדים נוער ובמבוגרים. את ניסיוני המקצועי רכשתי במרכז הרפואי "שער מנשה", בפנימיית טוקאייר ובקידום נוער.

מתמחה בטיפול בילדים ובנוער המתמודדים עם קשיים חברתיים. קשיים הבאים לידי ביטוי ברצף המתחיל בבדידות, הסתגרות וקושי ביצירת קשרים חברתיים, דרך דחייה חברתית ועד להתנהגות "מציקנית" כגון אלימות מילולית, פיזית והתפרצויות זעם.

טיפול במבוגרים המבקשים לעצמם העצמה, חיזוק תחושת ערך עצמי וביסוס תחושת הביטחון במעגלי החיים השונים: מקצועי, זוגי והורי.

תאריך עדכון אחרון : 01/07/2020